Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Rochii mireasa - pentru o zi speciala

34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54

Rochii mireasa - categoria speciala si unica pentru o zi de neuitat din viata unei persoane.


rochie mireasa dantela3D

Pret 2000 Ron


rochie mireasa printesa

Pret 1800 Ron

Rochii mireasa - pentru o zi speciala - Rochii Rainbow

Rochii de mireasa sunt realizate pentru femeile care se pregatesc sa se casatoreasca. Aceste rochii sunt destinate purtarii in ziua nuntii si sunt unele dintre cele mai importante si speciale rochii pe care o femeie le va purta vreodată.

Aceste rochii de mireasa sunt caracterizate prin designul lor sofisticat si rafinat, folosind materiale de inalta calitate, cum ar fi dantela, satinul, tulle-ul sau matasea. Acestea pot avea detalii frumoase, ca broderii, perle sau cristale si pot avea o varietate de forme, de la forme A-line, printesa.

Rochiile de mireasa sunt disponibile intr-o gama larga de culori clasice precum alb, ivory sau champagne. Acestea pot fi, de asemenea, intr-o gama variata de modele, cum ar fi cu bretele, fara bretele, cu maneci lungi sau scurte.

Pot fi realizate diferite modele de rochii de mireasa cu trena sau fara trena, in functie de preferintele personale ale miresei si de tipul de ceremonie.

Rochiile de mireasa sunt confectionate pentru a oferi confort si eleganta in acelasi timp, pentru a ajuta mireasa sa se simta frumoasa si increzatoare in ziua nuntii. Acestea sunt concepute pentru a pune în valoare silueta feminina si pentru a oferi o aparitie sofisticata si rafinata, intr-unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei.