Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Rochii elegante de ocazie culoare roz sau roz praf

34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54

Rochiile din categoria lungi elegante de culoare roz sau roz prafuit pot fi o alegere optima pentru femeile care doresc sa adauge o nota romantica si feminina la garderoba lor. Rochiile sunt ideale pentru diverse evenimente clasice, precum nunti, botezuri, baluri sau alte ocazii speciale.


rochie roz prafuit cristale

Pret 700 Ron


rochie eleganta roz pudra

Pret 700 Ron


rochie roz pudra broderie

Pret 800 Ron


rochie nunta tulle dantela

Pret 430 Ron


rochie roz pudra

Pret 450 Ron


rochie eleganta roz lila

Pret 420 Ron

Rochii elegante de ocazie culoare roz sau roz praf - Rochii Rainbow

Aceste modele de rochii pot fi realizate intr-o paleta larga estetica, incepand cu modele simple si pana la cele elegante cu grad sporit de sofisticare, sau cu nuante dramatice. Modelul constructiv poate contine linii drepte, simple, dar pot fi concepute si cu volume sau cu detalii complexe, incluzand drapajele, uneori pliurile sau chiar decupajele.

Gama de materiale utilizate la aceste rochii sunt diverse, dar in general sunt matasea, voalul, satinul sau dantela. Combinatiile de materiale ofera rochiei un volum fluid, dar si o textura delicata, placuta la atingere, motiv pentru care pot fi considerate ideale pentru purtare la ocazii speciale si nu numai atat.

Rochiile pana la podea elegante roz sau roz prafuit sunt in general realizate cu detalii fine si sofisticate, care de obicei includ broderii fine aplicate pe voal, paiete pentru stralucire sau dantela. Integrarea acestora aduce un plus de eleganța rochiei, dar si rafinament in acest fel scotand in evidenta liniile imperceptibile ale corpului.

Rochiile pot fi asortate cu o varietate mare de accesorii, pornind de la bijuterii simple,dar elegante, cum ar fi cerceii sau diferite coliere delicate, pana la unele accesorii mai stralucitoare, printre acestea remarcandu-se coronițele sau diferite esarfe. Prin adaugarea acestor accesorii subtile,dar elegante se reuseste scoaterea in evidenta a frumusetii rochiei.

In ceea ce priveste stilul si designul, rochiile lungi elegante roz sau roz prafuit pot fi realizate intr-o varietate de stiluri, cum ar fi modele cu bretele subtiri, decolteuri in V, maneci lungi sau cu spatele decupat. De asemenea, aceste rochii pot fi disponibile cu fuste voluminoase sau cu croiala dreapta si simpla.

Toate acestea creioneaza o imagine pentru rochiile lungi elegante roz sau roz prafuit, si rezulta alegerea fireasca pentru femeile care tintesc sa adauge putin romantism si feminitate garderobei lor. Modelele sunt realizate intr-o diversitate de stiluri si materiale fiind ideale pentru evenimente clasice sau pentru ocaziila speciale. Detaliile sofisticate cu care sunt decorate, aceste rochii pot fi completate cu accesorii subtile sau stralucitoare pentru a crea o imagine eleganta si rafinata.