Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Rochie mireasa dantela 3D

COD 2060
Materiale: tulle, dantela
Rochide mireasa din tulle si dantela, stil A-line. Fusta este ampla din tulle, topul este din dantela, cu maneci lungi cu dantela aplicata. Se ajusteaza cu snur si nasturei decorativi si se inchide cu fermoar.

tulle, dantela - PRET: 2000 RON

rochie mireasa dantela3D rochie mireasa dantela3D fata rochie mireasa dantela3D spate rochie mireasa dantela3D dual
masurare talie

O rochie de mireasa din tulle si dantela este una dintre cele mai populare si elegante alegeri pentru ziua nuntii. Aceasta rochie poate fi realizată in stil A-line, dar dantela este elementul principal care o face sa fie atat de speciala.

Dantela folosita este cu model floral 3D fiind aplicata pe tulle. Aceasta rochie este decorata cu mici detalii, care accentueaza frumusetea dantelei.

Lungimea rochiei este clasica si tradiționala. Dantela este folosita intr-un mod subtil, doar in anumite zone ale rochiei, cum ar fi manecile si partea superioara, creand un efect uimitor.

Culoarea rochiei este ivory, nuanta permit dantelei sa fie principalul element care atrage atentia si care confera rochiei eleganța si rafinament.

Rochia de mireasa din tulle si dantela este o alegere perfecta pentru o nunta romantica, clasica sau eleganta. Aceasta poate fi purtata cu un voal sau cu accesorii discrete, pentru a completa aspectul sofisticat si feminin.