Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Info rochii

Rochiile de pe acest webite le veti primi exact cum vedeti in poza de pe pagina rochiei.
Rochiile care se realizeaza la comanda, NU se pot returna. Se pot returna doar rochiile care nu corespund cu poza sau dimensiunile precizate de dvs sau de noi.
Vedeti aici rochii pe stoc.
Continuarea comenzii inseamna acordul dvs. in conditiile specificate pe aceasta pagina.
Timpul de livrare poate varia de la o zi pentru produsele pe stoc, pana la 5 saptamani - cele care se vor realiza pe comanda, depinde de model. In perioadele aglomerate, termenul de 5 saptamani poate fi depasit, functie de aglomerare.
!! Nu ne asumam intarzieri cauzate de curier. De regula curierul livreaza in ziua urmatoare zilei in care am predat noi coletul catre curier. Imediat ce am dat coletul curierului, va vom trimite prin sms, email sau whatsapp awb-ul coletului.
Comanda pentru realizare la cerere incepe cu achitarea unui avans de 30% in baza unei facturi proforme ce v-o trimitem pe email sau whatsapp. Diferenta se va achita la livrare la curier.
Intrebati-ne despre disponibilitatea produsului. Unele rochii se realizeaza in serie limitata.

Preturile pot suferi modificari, fara o notificare prealabila. In cazul in care ati achitat deja avans, veti primi rochita la pretul de pe factura proforma in baza careia ati achitat avansul, fara alte modificari de pret.
Va rugam sa va masurati atenta. Ca sa fiti sigura de masurile ce ni le dati, puteti combina 3 variante:
- va masurati dvs;
- masurati haine/rochii care va vin bine;
- consultati si un croitor local cerandu-i sa va masoare.
Din motive de aglomerare, e posibil sa nu putem onora toate comenzile, si ne pare rau daca se va intampla astfel. Daca veti fi in aceasta situatie, va vom informa in maxim 24ore de la primirea comenzii (in zilele de luni pana vineri). Daca ati plasat o comanda vineri, e posibil ca raspunsul sa il primiti in urmatoarea zi de luni.
Totodata, ne rezervam dreptul sa refuzam comenzi. Va vom informa in acest caz.

Tabelul nostru il gasiti in pagina fiecarei rochii

Rochiile de pe stoc cu pret 700ron sau mai mare se comercializeaza doar din sediul nostru, cu programare si proba.
Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin pagina de contact, pe email la adresa rochiidesearaelegante@gmail.com , pe whatsapp la nr afisat in partea de sus, sau pe messenger Facebook .