Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Odata primit coletul, va rugam sa deschideti si sa probati imediat rochia. Va rugam sa verificati daca rochia corespunde specificatiilor dvs. In eventualitatea returnarii, trebuie ca etichetele sa NU fie inlaturate. De asemeni, pentru a returna rochia, aceasta nu trebuie alterata (rupta, inlaturate anumite accesorii si decoratiuni, sau alte daune), si nici spalata.

Pentru a returna rochia, trebuie sa ne contactati in cel mai scurt timp si sa specificati motivul returului. Instiintarea trebuie facuta in 2 zile de la primirea coletului. Veti fi contactat telefonic de un reprezentant al nostru. Nu trimiteti rochia pana nu ne contactati, si va anuntam ca puteti returna rochia. Returul se face in termen de maxim 14zile calendaristice de la data primirii, conform Ordonanta nr 9/2016. Returul se face printr-un curier privat la alegerea clientului. Se returneaza cu ramburs 0 si plata transportului la client. Banii ii primiti inapoi bancar, dupa ce verificam integritatea rochiei.

Pretul rochiei va fi returnat in termen de 14 zile calendaristice, dupa ce primim coletul si verificam integritatea rochiei.
Pentru returnarea sumei e necesar sa ne dati pe email, sms, whatsapp sau Facebook cont bancar si titularul contului (un cont al dvs, sau al vreunei rude sau prieten).

Serviciul Extindere Perioada Retur este valabil doar in anumite situatii rare, si se taxeaza cu 5ron/zi calendaristica. In caz ca acceptam retur dupa cele 14zile, serviciul se taxeaza de la data maxima cand trebuia primita, pana la data cand am primit-o retur, inclusiv.

ATENTIE !! Nu se pot returna: rochiile realizate la cerere, care nu se afla pe stoc. Se aplica Ordonanta 130/2000 Capitolul II, articolul 10: 'Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:... c) contracte de furnizare a unor produse exectate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate..'

De asemeni, nu se accepta retur rochiile achizitionate din sediul nostru (venit, vazut, probat, cumparat).

Mici diferente de nuante intre imaginea de pe site si culoarea rochiei din colet pot sa existe, diferente date de redarea culorilor de catre monitorul dvs.

De asemeni, orice rochie poate fi ajustata cu un inch pe cusatura, material lasat special pentru astfel de interventii. Va rugam sa va masurati, si sa verificati Ghid marimi pe care il gasiti pe pagina oricarei rochii.

Noi va cerem sa ne dati masurate distantele necesare, si rochia va avea dimensiunile date de dvs sau marimea cea mai apropiata din tabelul afisat pe site. Oferim gratuit consiliere in vederea masurarii corecte, pentru persoanele care nu pot veni sa le masuram noi.

Pentru comenzile de minim 350ron, transportul e gratuit in zona de acoperire Cargus, pentru rochiile ce nu vor fi returnate. Altfel, transportul porneste de la 25ron, si creste functie de adresa de livrare. Daca returnati o rochie de pe stoc, se vor opri costurile de transport pentru livrare. Puteti verifica costurile de transport folosind siteul curierului.
. Clientul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.