Tel: 0744332663

Rochite elegante Tel/WhatsApp: 0744332663

Livrare

Telefon / Whatsapp : 0744 332 663
Livrarea se face doar in Romania. Pentru persoanele din afara tarii, putem livra la o ruda sau prieten din Romania, pentru care ni se vor da datele de contact.
Livrarea se face in ziua comenzii pentru produsele de pe stoc, urmand a le primi in ziua urmatoare daca va aflati in aria de acoperire a curierului.
Livrarea se face prin Cargus, cu:
  - costuri de transport 0 daca va aflati in zona de acoperire Cargus, si ati comandat de minim 350lei;
  - costuri de transport 25ron daca sunteti in afara ariei de acoperire Cargus. Se adauga cate 1ron/km daca sunteti in afara ariei de acoperire Cargus, si 2ron/kg. Va vom comunica costurile de transport inainte de a livra coletul.
Plata rochiilor de pe stoc se face integral la curier. Pentru cele care nu sunt pe stoc, se percepe un avans de 30%, urmand sa achitati diferenta la curier la livrare.

Nu ne asumam intarzieri de livrare care nu depind de noi, cum ar fi drumuri blocate pe perioada iernii cu zapezi si polei, sau alte fenomene meteo care impiedica deplasarea curierului. De asemeni pot sa apara intarzieri de livrare care nu tin de noi si nu ne asumam nici o responsabilitate, in perioadele aglomerate ( ex: sarbatorile de iarna, Black Friday, etc cand curierii sunt supra-aglomerati). De aceea este important sa faceti achitia rochiei din timp, pentru a evita astfel de neplaceri.